![]() |
|
|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
#1 |
|
dd-ul
![]() Join Date: Aug 2009
Sex: M
Posturi bazar: 42
Am sa va fac eu o lista cu ce aplicatii am eu pe el. Voi ce aplicatii aveti instalate pe el ? WifiTrak - te ajuta sa cauti retele wireless. Camera Plus - diferite optiuni pentru camera. PDFReader - te ajuta sa citesti fisierele format PDF, ePrint - poti printa direct de pe iphone, cu ajutorul wireless-ului roRadio - Toate posturile radio din Romania DecibelMeter - poti verifica cati decibeli scoti ![]() Blower - o super aplicatie gen cooler si lista continua. Daca recomandati anumite aplicatii sau jocuri puteti sa le insiruiti in topicul acesta.
Last edited by dat.draque; 24-11-2009 at 09:51. |
|
|
|
|
#2 |
|
dd-ul
Setari Internet pe Cosmote
Am gasit si rezolvarea. 1) Am ales calea cea mai simpla. Am folosit iFile, aplicatia o gasiti in cydia. 2) Am intrat in /System/Library/Carrier Bundles/carrier.plist 3) Am editat carrier.plist sub <dict> am adaugat Code:
<key>AllowEDGEEditing</key> <true/> ![]() 4) Salveaza 5) Restarteaza telefonul 6) Acum apare Cellular Data Network si treci: Code:
Internet: wnw User: wnw Parola: wnw |
|
|
|
|
#3 |
|
dd-ul
Iphone 4 Prezentare
Mai jos aveti inca o prezentare video cu iPhone 4 in actiune. De data asta vedem Universal Inbox, Folders, iBooks, Pandora si camera foto/video. Cei de la iLounge au avut ocazia de a testa un iPhone 4 si au filmat o prezentare foarte completa cu UI-ul acestui iPhone. |
|
|
|
|
#4 |
|
dd-ul
De departe cea mai reușită versiune de până acum, iPhone 4 va fi adus în România de Orange peste câteva săptămâni, a declarat directorul de marketing de la Orange, Dorin Odiatiu. Orange Romania este distribuitorul oficial ales de Apple pentru piața locală.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gamer
![]() Join Date: Sep 2009
Posturi bazar: 36
Dupa cum spune si numele topicului este alternativa AppStore. Aici gasesti majoritatea aplicatiilor din AppStore toate fiind gratuite (crack-uite).
Ca si in AppStore poti descarca app direct pe iPhone(super dupa parerea mea) folosind iPhone Friendly Links. Pentru a instala INSTALLOUS : Mergi in Cydia , adauga sursa Welcome to Cydia.hackulo.us! . Dupa ce a facut refresh-ul mergi in CHANGES instaleaza miPatch si Installous. In caz ca primesti eroare sau nu se instaleaza incearca de mai multe ori. La mine a mers a treia oara. Bafta. |
|
|
|
|
#6 |
|
Gamer
Un prieten de al meu a facut un restore azi la 2.2(iPhone 3G) pentru ca primeam multe erori si iPhone mergea foarte greu. A facut iar jailbreak si unlock.
Intru in Cydia, bag sursa pentru installous instalez miPatch - Succedes , selectez INSTALLOUS si dau sa-l instalez si primesc eroare ''the request modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automaticly found or fixed'' wtf ?? Pentru cei care vor intampina aceeasta problema solutia este descrisa mai jos : 1. Descarca Click to Download 2. Prin SSH copiezi fisierul descarcat in var/root/ 3. Instaleaza Terminal din Cydia daca nu-l ai instalat deja. 4. Introdu in Terminal urmatoarele linii de comanda : a. login root b. la parola introduci alpine c. dpkg -i com.ericasadun.utilities_beta14_iphoneos-arm.deb d. in caz ca primesti eroarea legata de privilegiile superuser citeste in continuare e. introdu in TERMINAL su f. daca iti cere parola iar introdu alpine g. apoi introdu iar comanda dpkg -i com.ericasadun.utilities_beta14_iphoneos-arm.deb i. Daca problema persista si pachetul nu se instaleaza reply si o rezolvam. 5. Iesi din Terminal 6. Intra in Cydia si instalezi miPatch in caz ca nu l-ai instalat inainte, apoi instaleaza INSTALLOUS. Atentie! Mentionez ca e un iphone 2g care are jailbreak versiunea 2.2 (5g77) |
|
|
|
|
#7 |
|
Bobocelul
Posturi bazar: 7
[ Afaceristi ]
[ Coders ] [ Designers ] [ Fotografi ] [ Gamers ] [ Helpers ] [ Racers ] [ Spammers ] [ Addicted ] [ Economisti ] [ Reco-People ] [ Suporteri ALRO ] |
De departe cea mai reușită versiune de până acum, iPhone 4 va fi adus în România de Orange peste câteva săptămâni, a declarat directorul de marketing de la Orange, Dorin Odiatiu. Orange Romania este distribuitorul oficial ales de Apple pentru piața locală.
Eu ma gandesc serios sa fac economii pentru a-mi achizitiona acest telefon.
|
|
|
|
|
#8 |
|
dd-ul
Da va fi sigur si pe lista mea
|
|
|
|
|
#10 |
|
dd-ul
Posesori de telefoane Apple din toată țara, pregătiți-vă pentru marele update! În cursul zilei de astăzi, noua platformă iOS 4 va deveni disponibilă. Sistemul poate fi instalat pe modelele de iPhone 3G și 3GS, nu și pe primul iPhone. Actualizarea se face simplu, prin conectarea telefonului la calculator și lansarea aplicației iTunes.
iOS4 aduce o serie de îmbunătățiri importante: * Multitasking (doar pe modelele iPhone 4 și iPhone 3GS) * Organizarea conținutului în grupuri * E-mail unificat * Gaming Center * Background personalizabil cu imagini * si multe altele Aveti si un video mai jos ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Bobocelul
[ Afaceristi ]
[ Coders ] [ Designers ] [ Fotografi ] [ Gamers ] [ Helpers ] [ Racers ] [ Spammers ] [ Addicted ] [ Economisti ] [ Reco-People ] [ Suporteri ALRO ] |
Ionute, ai vazut cu cat se vinde in Romania Iphone 4 ?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Gamer
Varianta de 16 GB a iPhone 4 are un preț de 8.699 de lei, în timp ce versiunea de 32 de GB costă nici mai mult nici mai puțin decât 10.249 lei (2.400 euro), adică peste 100 de milioane de lei vechi. Altex a primit până acum două comenzi pentru iPhone 4, potrivit oficialilor companiei.
Un iPhone 4 la liber costă, în Marea Britanie, în jur de 600 de euro (aproximativ 2.600 lei), varianta de 16 GB și 720 de euro (aproximativ 3.100 lei), cea de 32 de GB. Altex a pus în vânzare și tableta de Internet iPad, versiunea 3G, care costă 5.699 de lei, modelul cu capacitatea de 64 de GB. |
|
|
|
|
#13 |
|
New Member
Posturi bazar: 54
a incercat cineva ceva de pe site-ul pe care vi l-am scris mai sus?
|
|
|
|
|
#14 |
|
dd-ul
@terentihno Altex isi bate joc, ofertele lor sunt neserioase. Iphone 4 16 GB va veni la pretul de 625 Euro.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Gamer
Ar fi foarte bun pretul acela. Astia de la altex mereu si-au batut joc de clienti si suprataxeaza preturile !
|
|
|
|
|
#16 |
|
dd-ul
Daca te uiti pe alte site-uri, Aletex nu sunt singurii cu astfel de pret: Pe lista se mai afla si PCGarage, Quikmobile. Pe alte forumuri deja se vorbeste de comenzi
|
|
|
|
|
#17 |
|
Bobocelul
[ Afaceristi ]
Oricum, in primul rand sunt neseriosi Apple, apoi firmele de la noi din Romania.
|
|
|
|
|
#18 |
|
dd-ul
Pai de ce sunt neseriosi Apple?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Bobocelul
[ Afaceristi ]
Pentru ca nu vand in Romania direct ei. Pentru ca nu exista Apple Store ca in America, sau Anglia, sau Japonia s.a.m.d.
|
|
|
|
|
#20 |
|
dd-ul
Versiunea 1.0-1 a software-ului ultrasn0w funcționează cu iPhone4 01.59, 3G/3GS 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01 și 05.13.04.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
|
|