![]() |
|
|
#1 |
|
New Member
![]() Join Date: Oct 2009
Sex: M
Posturi bazar: 4
Daca s-ar deschide o sala de net in cartierul vostru, v-ati duce sa va jucati acolo ? Si daca nu ar fi in cartierul vostru v-ati duce sa va jucati de la sala ? Am nevoie de raspunsuri clare deoarece pe viitor o sa deschid o sala de internet vis-a-vis de cafeneaua ArtDelia |
|
|
|
|
#2 |
|
Userul anterior: iulianslatina
![]() Join Date: Sep 2009
Posturi bazar: 42
Nu ... sincer si Ambush s-a inchis din cauza aia ... daca vrei sa ai venituri MICI .. apucate
dar in secolul 21 toti avem net akasa si calculatoare performante sa jucam tot felul de jocuri ... exista multe programe cu care poti comunica ... la sali se mai duc cei mici ... care sa mai joace un cs sau un fifa... in rest .. nimeni .. Deci ideea e ca nu ar fii bine venit un Net Caffe ... acum e alegerea ta ... salut
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gamer
Posturi bazar: 38
Daca organizezi concursuri gen FIFA , CS , NFS..etc poate o sa ai putin noroc. Si..ar mai fii benefica sala pt astia de la minulescu k tot chiulesc ei de la ore
|
|
|
|
|
#4 |
|
New Member
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() Join Date: Nov 2009
Posturi bazar: 2
"Minulescu chiuleste la greu si stiu prea bine "
Daca mai face politia cate o razie pe langa liceu si ii prinde pe elevi la net,chiulind de la ore s-ar putea sa iei amenda. Oricum nu e rea ideea de a deschide un clubnet in acea zona,deoarece nu este altul prin apropiere. Bafta! |
|
|
|
|
#6 |
|
New Member
"Minulescu chiuleste la greu si stiu prea bine "
dc sa iau amenda ?Daca mai face politia cate o razie pe langa liceu si ii prinde pe elevi la net,chiulind de la ore s-ar putea sa iei amenda. Oricum nu e rea ideea de a deschide un clubnet in acea zona,deoarece nu este altul prin apropiere. Bafta! e sala de net deschisa pt toti nu ma intereseaza pe mine care vine si de unde vine, de la scoala sau de acasa. ![]() si in plus nu fac intentionat sala de net sa atrag elevii din liceu. Acolo am spatiu, acolo imi deschid o mica afacere. |
|
|
|
|
#7 |
|
dd-ul
![]() Join Date: Aug 2009
Posturi bazar: 45
Faliment scrie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gamer
Eu stau langa minulescu , iar prin imprejurimi nu exista vreo sala de net caffe. Eu zic sa incerci ca poate iese ceva.
|
|
|
|
|
#9 |
|
New Member
|
|
|
|
|
#10 |
|
userul anterior: celdren1
bha de amenda n-ai dc sa iei.. eu sunt din cartierul ala (scoala d politie) si invat si la minulesc si chiar ar prinde bine o sala akolo
|
|
#11 |
|
New Member
|
|
|
|
|
#12 |
|
userul anterior: celdren1
eu stau in blocu ala d langa casa aia mare verde scara 6
|
|
#13 |
|
Gamer
![]() |
Sa ramanem totusi ONTOPIC !!
Eu nu ti-as recomanda o sala. Poate ar merge la inceput dar dupa aceea nu. Poate conteaza si preturile. Au mai incercat si baietii cu Wiip's. O initiativa buna, dar preturi mari. Daca faci o sala, sa faci si oferte gen la 3 ore primesti una sau 1+ 1/2. Si gandeste-te ca daca vrei sa iti faci sala trebuie sa ai totul licentiat, altfel "te ard" altii . BAFTA
|
|
|
|
|
#14 |
|
Gamer
Omul vrea o parere nu altceva. Daca vrei sa nu dai faliment, faci concursuri, oferte, si ce-ti mai trece prin cap ca sa atragi clienti
|
|
|
|
|
#15 |
|
New Member
Sa ramanem totusi ONTOPIC !!
crezi ca eu nu stiu ce imi trebuie ? nu imi fac eu problema de licente Eu nu ti-as recomanda o sala. Poate ar merge la inceput dar dupa aceea nu. Poate conteaza si preturile. Au mai incercat si baietii cu Wiip's. O initiativa buna, dar preturi mari. Daca faci o sala, sa faci si oferte gen la 3 ore primesti una sau 1+ 1/2. Si gandeste-te ca daca vrei sa iti faci sala trebuie sa ai totul licentiat, altfel "te ard" altii . BAFTA pt ca am totu aranjat . Si daca e vorba de preturi, o sa pun cat mai multe "oferte" ![]() off: CELDREN eu stau la casa aia mare de mai in fata cum ti se zice ?
|
|
|
|
|
#16 |
|
New Member
Posturi bazar: 54
eu zic sa deschizi si venim noi la deschidere.... :> ne intalnim mai des si jucam un cs:>
|
|
|
|
|
#17 |
|
New Member
|
|
|
|
|
#18 |
|
New Member
![]() Join Date: May 2010
Posturi bazar: 0
Am si eu nevoie de niste pareri.
daca mi se permite parerea Daca s-ar deschide o sala de net in cartierul vostru, v-ati duce sa va jucati acolo ? Si daca nu ar fi in cartierul vostru v-ati duce sa va jucati de la sala ? Am nevoie de raspunsuri clare deoarece pe viitor o sa deschid o sala de internet vis-a-vis de cafeneaua ArtDelia ![]() ar fi o idee deosebita sa faci asta dar dupa cum au spus`o si cei de mai sus o sa fie mai greu. Ai putea sa incerci sa organizezi competii de cs ; fifa etc. ex: o cupa de cs de 5vs5 sunt convins ca s-ar gasi doritori sau de ce nu 1on1/ 2on2 sunt destui de multi copii/adolescenti si de ce nu oameni maturi care joaca cs ![]() calculatoarele ar fi bn sa aiba aceasi configuratie toate si steam on daca se poate fata de alte sali cred ca ti-ar iesi destul de bn daca iti doresti asta si dispui de un buget bun parerea mea
Last edited by crissu.forever; 22-05-2010 at 02:26. |
|
|
|
|
#19 |
|
Userul anterior: Silas
![]() Join Date: Dec 2009
Posturi bazar: 0
Concursuri
Faci o echipa de un joc mai specia le oferi sala ... ei joaca si devine sala cunoscuta Si o sa vina kinderi sa-i vada pe mari playeri
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
|
|