![]() |
|
|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
#1 |
|
Moderator Global
![]() |
Potrivit unui anunt al Administratiei Nationale de Meteorologie, in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei vor avea loc intre 6 februarie, ora 12:00 si 8 februarie, ora 9:00 ninsori si intensificari ale vantului. In aceste regiuni va ninge viscolit si vantul va atinge viteze de pana la 75-80 km/h, iar local ninsorile vor fi abundente, astfel ca stratul de zapada nou depus va fi consistent. De asemenea, ninsori viscolite vor fi si in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde rafalele de vant vor depasi 100 km/h. In sud-estul teritoriului, in prima parte a intervalului, se vor semnala precipitatii si sub forma de lapovita sau ploaie, favorizand producerea de polei. |
|
|
|
|
#3 |
|
dd-ul
![]() Join Date: Aug 2009
Sex: M
Posturi bazar: 27
Imi place sa ninga, chiar nu mai ninsese de cativa ani asa mult
|
|
#4 |
|
Moderator Global
![]() |
Iarna nu ne lasă. Meteorologii au emis o nouă avertizare. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sāmbătă o avertizare de cod portocaliu de zăpada abundentă şi viscol puternic pentru judeţele Gorj, Mehedinţi, Vālcea, Dolj, Olt, Teleorman, care intră īn vigoare īncepānd de astăzi de la ora 18.00.
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() |
Speram sa se insele si asa este gheata peste tot prin oras si e risc mare sa iti rupi ceva mai ales cei in varsta
|
|
#7 |
|
Userul anterior: iulianslatina
![]() Join Date: Sep 2009
Posturi bazar: 33
doamne ce e afara .... ninge dar e viscolita nashpa rau de tot
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bobocelul
Posturi bazar: 4
[ Afaceristi ]
[ Coders ] [ Designers ] [ Fotografi ] [ Gamers ] [ Helpers ] [ Racers ] [ Spammers ] [ Addicted ] [ Economisti ] [ Reco-People ] |
Eu am plecat de la Slatina la orele 16:00 si am ajuns in Bucuresti la orele 19:20, destul de mult pentru acest traseu.
Tin sa va spun ca pe autostrada am mers numai cu 50, e horror. Vai de tara asta. Niciodata nu sunt pregatiti cei de la drumuri, dezapeziri, etc... |
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Posturi bazar: 0
[ Gamers ]
|
Sper sa nu se inchida autostrada Bucuresti-pitesti :S
ORCINE ARE DREPTUL SA FIE PROST , DAR UNII FAC ABUZ DE ACEST PRIVILEGIU ! ---------------------------------------------------------------------------- Trebuie sa iti mearga cat de putin MINTEA ca sa intelegi cat esti de PROST ! |
|
|
|
|
#10 |
|
Bobocelul
[ Afaceristi ]
[ Coders ] [ Designers ] [ Fotografi ] [ Gamers ] [ Helpers ] [ Racers ] [ Spammers ] [ Addicted ] [ Economisti ] [ Reco-People ] |
Nu cred ca se va inchide, cand am venit eu spre Bucuresti, deja din sensul opus veneau cei cu dezapezirea. Poate A2 se va inchide, ca oricum nu e prima data, stie despre ce e vorba
|
|
|
|
|
#11 |
|
Userul anterior: R0x@n@
![]() |
Ma mie mi-ar place cel putin la Valcea sa nu fie cod Portocaliu , ci Cod ROSU sau care e mai puternic. Cum zice si DD nu am mai avut noi zapada asa multa de mult timp. E bine venita si asta
|
|
|
|
|
#12 |
|
Bobocelul
[ Afaceristi ]
Deci e bine ca se va face graul
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
Posturi bazar: 27
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM)a prelungit duminica avertizarea de cod portocaliu de ninsori si viscol pana luni seara, la ora 20.00, pentru Bucuresti si judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov.
"In intervalul 07 februarie, ora 12 - 08 februarie, ora 20 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii", se arata intr-un comunicat al ANM.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Article: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Article Tools | |
|
|