![]() |
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Join Date: Sep 2009
Sex: M
Posturi bazar: 0
apropos de asta, bazar provine din limba turca, nu inteleg de ce trebuie folosit aici , la cite cuvinte am imprumutat de la turci, as fi curios daca si ei folosesc ceva de la noi, Last edited by n0_xs; 24-11-2009 at 01:20. |
|
|
|
#2 |
|
Just a little bitch
Sex: F
Posturi bazar: 6
[ Spammers ]
|
Warn este avertisment si l-ai luat pentru posturi inutile in aria Mica publicitate. Daca vroiai sa faca schimb cu tine, nu ti se pare normal sa-i si spui ce-i dai la schimb?
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa!!! # Legea e data de necesitati. # Cine iubeste mult, pedepseste rau. # Daca te apropii prea tare de foc, te arzi. A building contract you sign with laughter and break with tears is called friendship! Last edited by dat.draque; 24-11-2009 at 09:57. |
|
|
|
#3 |
|
New Member
![]() Join Date: Nov 2009
cat tine un warn ?
adica daca am luam warn , in cat timp imi expira ?
|
#4 |
|
Just a little bitch
[ Spammers ]
|
iti expira: 08-12-2009 09:12 PM
Data expirarii unei infractiuni/warn o gasiti pe profil la infractions, la rubrica Points/Expires!
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa!!! # Legea e data de necesitati. # Cine iubeste mult, pedepseste rau. # Daca te apropii prea tare de foc, te arzi. A building contract you sign with laughter and break with tears is called friendship! |
|
|
|
#5 |
|
New Member
![]() Join Date: Nov 2009
mersi . am observat acuma .
|
#6 |
|
Banned
Warn este avertisment si l-ai luat pentru posturi inutile in aria Mica publicitate. Daca vroiai sa faca schimb cu tine, nu ti se pare normal sa-i si spui ce-i dai la schimb?
daca te-ai fi uitat mai atent ai fi observat ca am specificat ce anume ii dau la schimb, pina la urma nici nu stiu daca esti fata sau baiat, trebuie sa specifici tu mai intii ca moderatoare treaba asta, daca te incurca anunturile mele o sa le sterg chiar in clipa asta, ma uiti la alte posturi si nu vad din pacate acelasi lucru pe care mi l-ai aplicat mie, nu te mai obosi sa i-mi dai alte explicatii ca oricum nu am inteles nimic.
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Just a little bitch
[ Spammers ]
|
da! i-ai spui ca ii dai un samsung. hai iti dau si eu un samsung si imi dai un N95 pe el? trebuia sa-i ii dai si tu un link, nu sa-i spui dupa ce te-ntreaba ca il ai pe forum, ca nu trebuia sa stea sa-l caute!
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa!!! # Legea e data de necesitati. # Cine iubeste mult, pedepseste rau. # Daca te apropii prea tare de foc, te arzi. A building contract you sign with laughter and break with tears is called friendship! |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
|
|